Mobilització ciutadana per defensar l’escola en català

Les entitats cíviques i educatives agrupades dins la plataforma Somescola.cat han convocat una gran mobilització en suport de l’escola catalana i per mostrar el rebuig de la comunitat educativa a la llei d’ensenyament impulsada pel govern espanyol (l’anomenada Llei Wert) i a la judicialització del sistema educatiu.

Sota el lema “Per un país de tots, decidim escola catalana” la mobilització tindrà lloc el dissabte 14 de juny, a les 18.00 h, i tindrà el seu inici a la cruïlla del Passeig de Sant Joan amb Gran Via. L’acció, tindrà un to festiu i reivindicatiu alhora, on prendran un paper actiu les colles de cultura popular, les bandes de música i les companyies de teatre de carrer.

Serà una marea verda a favor de l’escola catalana i del sistema d’immersió lingüística, un model d’èxit i una eina de cohesió social que ha afavorit la igualtat d’oportunitats al nostre país. També serà un reconeixement a la comunitat educativa que ho fa possible. Aquesta marea es visualitzarà a través de les samarretes estampades per a la mobilització, que també ajuden a finançar-la, i als capgrossos que els nens i nenes d’arreu construiran per animar-la.

Per participar activament en aquesta mobilització, i a col·laborar-hi de diferents maneres:

1. Comprant una samarreta: http://www.somescola.cat/botiga-on-line/

2. Col·laborant en la difusió de la mobilització utilitzant l’etiqueta #somescola14J i els avatars per a les xarxes socials que trobareu a http://www.somescola.cat/category/recursos/

3. Fent conèixer la mobilització als teus amics, companys i familiar, animant-los a visitar el web www.somescola.cat

4. Fent de voluntari el dia de la mobilització http://www.somescola.cat/vols-ser-voluntari-el-14-de-juny/

5. Fent un donatiu per finançar la mobilització a ES75 2100 1089 7302 0006 5877.

Anant a la mobilització el proper 14 de juny http://www.somescola.cat/formulari-dinscripcio/

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *