“1714” busca financiació per explicar Catalunya al món

La productora Prodigius (en coproducció amb Televisió de Catalunya) cerca finançament popular per fer possible la minisèrie “1714” basada en la novel·la del mateix nom d’Alfred Bosch i que relata de forma novel·lada els fets de la Guerra de Succesió i de l’11 de setembre de 1714.

“1714”, una ficció de TV3 que vol explicar Catalunya al món

El passat dimarts 12 de novembre es va presentar el projecte 1714 en una roda de premsa a El Born Centre Cultural, l’emblemàtic espai arqueològic inaugurat recentment a la ciutat de Barcelona.

El productor Agustí Mezquida i la directora Sílvia Quer van donar peu a l’inici de la campanya davant l’assistència de nombrosos mitjans de comunicació i entitats de l’àmbit de l’associacionisme cultural català, que han expressat el seu suport explícit a “1714”: Òmnium Cultural, Plataforma per la Llengua o l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català en són tan sols algunes d’elles. La minisèrie, coproduïda per Prodigius Cinema, TV3 i La Xarxa, compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona: s’estrenarà el proper 11 de setembre de 2014, amb motiu del Tricentenari. Per fer això possible, els responsables del projecte hem iniciat una campanya de micromecenatge a la plataforma Verkami, que involucri d’aquesta manera al conjunt de la societat catalana.

1714 està basada en una novel·la d’Alfred Bosch, i serà la primera ficció catalana que relata els fets de la Guerra de Successió. Aquesta minisèrie serà una de les accions principals de la Televisió de Catalunya en motiu de la Diada del 2014 i pensem que serà una bona oportunitat per donar a conèixer la nostra història al món.

En la situació econòmica actual, però, el suport d’aquestes institucions no permet finançar la totalitat de la producció. Per tal d’obtenir els recursos que ens manquen estem preparant una campanya de micromecenatge: volem implicar el conjunt de la societat a través del finançament col·laboratiu. És en l’esforç per fer aquesta campanya exitosa que necessitem el suport de tots els catalans i catalanes d’arreu del món, per tal de fer arribar la informació al conjunt de persones sensibles amb el projecte i que, si ho creieu convenient, ens doneu recolzament econòmic. Entre tots, ho farem possible!

Més informació:

Twitter: https://twitter.com/1714tv
Facebook: https://www.facebook.com/1714tv

Web del projecte: http://1714.tv/

Web a Verkami: http://1714.tv/verkami

Vídeo de presentació de la campanya: http://www.youtube.com/watch?v=zNajg9WlSzM

Teaser oficial de 1714 – La Minisèrie: https://www.youtube.com/watch?v=k5UqwQKp-5Y

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *