Us informem que teniu fins el dia 31 de maig de 2017 per a sol·licitar la participació en el programa “L’estiu és teu” en el cas que estigueu interessats. Us recordem que el programa està pensat per a infants i joves residents a l’exterior, de 8 a 16 anys i inscrits en el Registre de catalans i catalanes residents a l’exterior, i s’ofereixen dues modalitats:
 
1.       PROGRAMA RESIDENTS A L’ESTRANGER. Per a l’any 2017, la Xarxa d’Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT) ofereix dins del programa l’Estiu és Teu dues estades de lleure adreçades exclusivament als infants i joves catalans residents a l’exterior que vulguin gaudir de l’experiència de compartir l’estada amb altres catalans vinguts d’arreu del món i disposar d’espais lúdics de reforç de la llengua i la cultura catalanes.
   S’ofereixen dos torns dins d’aquest programa:

 
2.       PROGRAMA GENERAL “L’ESTIU ÉS TEU”. També s’ofereix la possibilitat a aquest col·lectiu d’incorporar-se a les estades organitzades en el marc general del programa.
 
Si voleu més informació podeu consultar la web del Registre:  http://exteriors.gencat.cat/ca/ambits-dactuacio/afers_exteriors/catalans-i-catalanes-exterior/registre/serveis-als-inscrits-al-registre/
 
Recordeu que per sol·licitar aquest servei, així com per a la resta de serveis que s’ofereixen, caldrà que ho demaneu mitjançant la sol·licitud de serveis i/o modificació de dades:  http://exteriors.gencat.cat/ca/ambits-dactuacio/afers_exteriors/catalans-i-catalanes-exterior/registre/

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *