“Adopta un arbre abandonat”, projecte de Verkami

S’ha posat en marxa el primer projecte de crowdfunding de la Fundació a la plataforma de “Verkami” amb la campanya titulada “Adopta un arbre abandonat” ( http://vkm.is/adoptaunarbre ) .

Aquest projecte pretén salvar 4.000 arbres, roures, alzines i surers que no podrien superar el proper estiu si no reben les atencions que necessiten. La pèrdua d’aquests arbres no només implica renunciar als beneficis ecològics equivalents a 40.000 m2 de bosc, sinó que amb ells es perdria tota possibilitat de reeixir d’una empresa capaç de competir amb els millors vivers d’Europa (en la seva especialitat).

La proposta va molt més enllà, ja que no només s’obtindran beneficis per al medi ambient, sinó que es crearan dos llocs de treball i s’espera donar una segona oportunitat a l’empresa perquè torni a generar ocupació i riquesa al seu entorn, principal finalitat de la Fundació.

Es poden fer aportacions des de només 7 EUR fins a 150 EUR, cadascuna amb diferents formes de recompensa. Els detalls els podeu veure en la web. Les aportacions es destinaran a comprar l’adob i el substrat, pagar els jornals dels treballadors i l’electricitat per les bombes de reg.

Es tél’objectiu de recaptar 5.000 euros, però s’espera superar aquesta xifra que amb prou feines cobreix els treballs inicials de recuperació i els primers mesos de manteniment dels arbres. És per això que també es demana que s’en faci la màxima difusió possible entre amics, companys de feina i tots els vostres contactes. No només per mail, sinó que es convida a fer-vos seguidors de la campanya a través del facebook, del twitter i Linkedin.

Aquest model col·laboratiu ha de permetre que MOLTS donant una MICA poguin fer GRANS coses i tenir un IMPACTE real en la societat i l’entorn.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *