Aprendre català virtualment amb VxL

La Direcció General de Política Lingüística ha posat en marxa el VxL virtual, una nova modalitat de Voluntariat per la llengua vxl.cat  que permet practicar català a través de la conversa per mitjà d’aplicacions de videoconferència. D’aquesta manera, els participants podran practicar català des de qualsevol lloc del món. 
 
El VxL virtual té per objectiu crear parelles lingüístiques formades per un voluntari que parla català habitualment i un aprenent que en té coneixements bàsics, que es comprometen a conversar per videoconferència una hora a la setmana, durant 10 setmanes. Només cal ser major d’edat i disposar d’un ordinador amb bona connexió a Internet, càmera, micròfon i altaveus o auriculars i descarregar un programa de videoconferència.
 
Les parelles lingüístiques es formen a partir de la disponibilitat horària i les preferències del voluntari i de l’aprenent. 
 
Els participants comptaran amb el suport d’un equip de dinamitzadors que facilitaran unes orientacions bàsiques, materials de suport en línia i atendran les consultes dels voluntaris i dels aprenents.
 
Aquí trobareu una postal electrònica http://arxius.cpnl.cat/edicions/vxl/virtual/cpnl_junts.html per si voleu fer difusió del projecte ja que presenta la informació de forma visual i entenedora.
 
Us facilitem l’enllaç a la nota de premsa del Departament de Cultura http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/notapremsavw/298164/ca/neix-voluntariat-per-llengua-virtual.do i la notícia que han publicat al web Llengua catalana http://llengua.gencat.cat/ca/detalls/noticia/Neix-el-Voluntariat-per-la-llengua-virtual , per és del vostre interès.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *