Aquest diumenge torna l’Hora catalana amb més energia que mai!

L’Hora catalana comenca l’any amb les piles ben carregades. I hem decidit que, ja que no podem fer fora el cel gris que penja sobre els nostres caps, almenys un parell dels nostres oients passi un vespre de festa. En el programa del diumenge 18 de gener regalarem dues entrades al primer oient que ens truqui per anar al concert del grup Che Sudaka (www.chesudaka.com) que actuarà el 4 de febrer al local Nachtleben prop de la Konstablewache de Frankfurt.

Tens un cotxe amb matrícula espanyola i el vols matricular a Alemanya però no saps per on comencar? L’Elena Domínguez ens desbrollarà el gran embolic que suposo fer una nova asseguranca del cotxe, ja que va viure fa poc aquesta experiència i la vol compartir amb nosaltres.

I a més, parlarem amb un home que ha dedicat tota la seva vida a exportar la cultura catalana a Alemanya i que als seus 73 anys diu que encara hi ha molt per fer. Gràcies a la publicació de la seva autobiografia hem tingut una bona excusa per anar a parlar amb el Professor Til Stegmann al seu despatx de la universitat Goethe.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *