Audiollibres en català

Us presentem el projecte Audiollibres que han creat l’associació Catalanets de Berlín durant 1 ny. Pares, mares, nens i nenes catalans han posat veus a 15 relats infantils i han elaborat un CD doble, motivats per l’escàs volum d’àudiocontes en català. 

“Vet aquí un avió, vet aquí un tauró” (2017) ja es pot escoltar en línia i descarregar. Ens agradaria donar a conèixer la manca d’àudiocontes en català, la bona acollida que aquesta activitat ha tingut entre pares i nens i, és clar, el resultat final per tal que el coneguin nens i nenes de Catalunya i d’arreu del món.

Aquests en són els webs:

– Bandcamp, on es poden escoltar tots els contes en línia i descarregar-los: https://catalanets.bandcamp.com/album/vet-aqu-un-avi-vet-aqu-un-taur

– Youtube, on se’n poden escoltar 5 juntament amb slideshows de fotos de les dues sessions d’enregistrament: https://www.youtube.com/channel/UClEYo3RGj5-LKMVVN_gj37w

Més informació sobre el projecte Audiollibres de Catalanets: https://catalanets.de/audiollibres/

 

Comments: 2

Leave a reply »

 
 • La meva humil aportació als audios en català és la narració del conte “Peti qui peti” del llibre propi “Relats de quan podia”, autopublicat a Amazon. És disponible a soundcloud sota l’usuari guspirallampec. Espero que en pugui gaudir el major nombre de persones. Desitjo que us agradi!

   
   
   
 • cristina

  vuic llegir el llibre de marina

   
   
   
 • Leave a Reply
   
  Your gravatar
  Your Name