Audiollibres en català

Us presentem el projecte Audiollibres que han creat l’associació Catalanets de Berlín durant 1 ny. Pares, mares, nens i nenes catalans han posat veus a 15 relats infantils i han elaborat un CD doble, motivats per l’escàs volum d’àudiocontes en català. 

“Vet aquí un avió, vet aquí un tauró” (2017) ja es pot escoltar en línia i descarregar. Ens agradaria donar a conèixer la manca d’àudiocontes en català, la bona acollida que aquesta activitat ha tingut entre pares i nens i, és clar, el resultat final per tal que el coneguin nens i nenes de Catalunya i d’arreu del món.

Aquests en són els webs:

– Bandcamp, on es poden escoltar tots els contes en línia i descarregar-los: https://catalanets.bandcamp.com/album/vet-aqu-un-avi-vet-aqu-un-taur

– Youtube, on se’n poden escoltar 5 juntament amb slideshows de fotos de les dues sessions d’enregistrament: https://www.youtube.com/channel/UClEYo3RGj5-LKMVVN_gj37w

Més informació sobre el projecte Audiollibres de Catalanets: https://catalanets.de/audiollibres/

2 Comentaris

  1. La meva humil aportació als audios en català és la narració del conte “Peti qui peti” del llibre propi “Relats de quan podia”, autopublicat a Amazon. És disponible a soundcloud sota l’usuari guspirallampec. Espero que en pugui gaudir el major nombre de persones. Desitjo que us agradi!

  2. vuic llegir el llibre de marina

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *