Babysitter i professora de català i castellà a l’estiu

Em dic Júlia i tinc 23 anys. Just acabo de llicenciar-me en Medicina a la Universitat de Barcelona. Parlo català, castellà, francès (ja que vaig cursar un any dels meus estudis a Lyon, França), anglès i una mica d’alemany.

Aquest estiu estaré a Frankfurt realitzant uns cursos intensius d’alemany, ja que m’agradaria millorar l’idioma per poder continuar la meva formació en Medicina a Alemanya. Durant aquests dos mesos, Juliol i Agost, m’agradaria poder oferir classes de suport de català, castellà així com també babysitting. Tinc experiència en els tres àmbits ja aquí a Catalunya.
Si algú està interessat pot contactar amb mi a la següent adreça electrònica: juliacoiduras@gmail.com

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *