Busques llibres infantils en català?

Si busques llibres per a infants i joves en català en trobaràs a la Biblioteca Catalana de la Universitat Goethe de Frankfurt. Tota la col.lecció de la Puck, els Hollyster, en Teo… a més de contes de l’Enid Blyton i tota una pila de llibres de la col.lecció el Vaixell de Vapor de l’editorial Cruilla t’estant esperant al pis 7 de la biblioteca de la Universitat.


L’accés a la Biblioteca catalana de la universitat Goethe de Frankfurt no és només restringit a estudiants universitaris sinó que està obert a tot resident a Frankfurt i rodalies.
Per treure llibres cal tenir la targeta de la biblioteca.

Per fer-se el carnet de la biblioteca cal anar a la Zentralbibliothek (Bockenheimer Landstr. 134-138). Està a 10-15 minuts a peu de l’edifici de la Fira i a 20-25 minuts de l’estació central.
L’horari és de dilluns a divendres de 10h a 19h. Cal presentar el carnet d’identitat o un document que acrediti que vius a Hessen.

La Biblioteca catalana es troba a l’edifici de la universitat de la Grüneburgplatz 1 al setè pis. Cal entrar a la biblioteca pel tercer pis i llavors pujar fins al setè. El servei de préstec es troba a la planta baixa. L’horari de la biblioteca és de dilluns a divendres de 9h a 22h i els dissabtes de 10h a 18h. Mentre que el servei de préstec és obert de dilluns a divendres de 9h a 17h, i els dijous de 9h a 19h.

La Biblioteca catalana de Frankfurt conté prop de 35.000 Volums i s’hi poden trobar fins i tot llibres infantils i juvenils. Una part dels llibres es poden buscar a través del catàleg en línia de la universitat, “Opac” (http://lbsopac.rz.uni-frankfurt.de).

Aquestes són les editorials que pots trobar a la Biblioteca catalana de la universitat:

Editorial Cruïlla: Capità Calçotets, Clam Barça, Durs, Dues Veus, Gran Angular (Alerta Roja, Club, Misteri, Juvenil), Històries en Majúscules, Pensa-hi, Pipa de la Pau, Què celebrem?, Una noia normal, Vaixell de Vapor, Sèrie Blava, Sèrie Taronja, Sèrie Vermella, Vull Llegir i XXL.

Editorial Bruño: Alta Mar.

Editorial Casals: Massagran, Bambú (Grans Lectors, Joves lectors, Primers lectors).

Editorial Destino: Bota de 7 llengües.

 

Comments

No comments so far.

  • Leave a Reply
     
    Your gravatar
    Your Name