Colònies d’estiu a Catalunya per a nens i nenes catalans residents a l’estranger

A Catalunya ja fa anys que a la campanya de colònies d’estiu que organitza la Generalitat de Catalunya adreçada als infants i joves de 8 a 16 anys és denomina “l’Estiu és teu”. Doncs bé, enguany s’ofereix la possibilitat d’organitzar una o dues colònies adreçades exclusivament als infants i joves catalans i catalanes residents a l’exterior. Una versió de l’Estiu és teu exterior, adaptat a les necessitats específiques d’aquest col·lectiu, sobretot pel que respecta a l’oportunitat de millorar el coneixement i, sobretot, la pràctica de la llengua catalana dins un programa que combina el lleure, les activitats lúdiques i esportives i la possibilitat de compartir entre iguals (fills i filles de catalans i catalanes residents a l’estranger o fills de parelles mixtes).

En funció de la demanda que manifesteu des de les Comunitats Catalanes de l’Exterior, des de l’Agència Catalana de l’Exterior proposen, inicialment, la possibilitat d’organitzar dues colònies d’estiu d’aquest mateix 2014:

Estada combinada de colònies de reforç del català i multiesportives a l’alberg de la Generalitat a Barcelona, del 13 al 26 de juliol, amb un preu de 665€ (desplaçament no inclòs)

Estada de colònies de reforç del català i descoberta cultural a l’alberg de la Generalitat de l’Escala (Costa Brava, Girona), del 12 al 22 d’agost, amb un preu de 479€ (desplaçament no inclòs)

A la web del casal www.catalans-frankfurt.org trobareu informació –pendent de concretar en funció de la demanda que ens feu arribar i de la concreció dels programes d’activitats d’acord amb les necessitats particulars dels infants i joves de la Catalunya Exterior- que us pot servir per ampliar detalls sobre què us estem oferim.

L’actuació en suport dels catalans i catalanes de l’exterior és l’oferiment d’ incloure als infants i joves de la Catalunya Exterior, amb un programa d’activitats expressament adaptat a les seves necessitats- a preu competitiu pel fet de ser colònies d’estiu organitzades per la mateixa Generalitat de Catalunya.

Les famílies interessades ho han de comunicar, no més tard del 6 de juny, si hi ha famílies interessades en inscriure als seus fills o filles amb indicació de per quina de les dues estades s’interessen. Tal com he indicat, en funció de la demanda per a cadascuna de les estades, des de la Generalitat es valorarà la viabilitat de la confirmació del programa i la seva execució real. En aquell moment, comunicarem a les famílies interessades la consolidació o anul·lació de les estades o bé, en el cas que la demanda excedeixi, de molt, l’oferta, l’organització d’un sorteig per l’adjudicació de places. Malgrat que fer constar l’interès no suposa un compromís, cal que la seva determinació sigui real per evitar malentesos.

Les famílies cal que enviin un email a info@catalans-frankfurt.org especificant número d’infants, edat i estada triada –Barcelona o Escala.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *