Entrevista de l’Hora catalana a Anna Soler-Pont, creu de Sant Jordi 2015

La Creu de Sant Jordi és un dels màxims reconeixements que pot rebre una persona o una entitat per part de la Generalitat de Catalunya

El Govern concedeix la Creu de Sant Jordi a 27 personalitats i 15 entitats que s’han destacat pels serveis prestats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o, més generalment, en el pla cívic i cultural.

Anna Soler-Pont a qui l’Hora catalana va tenir ocasió d’entrevistar el mes de novembre a Frankfurt coincidint amb la presentació a Alemanya de la pel.lícula “Rastres de Sàndal” ha estat una de les escollides.

Agent literària, productora audiovisual i escriptora. Per la vàlua d’una activitat destacada a partir del 1992 amb la fundació de l’agència Pontas, que li procurà projecció internacional. És rellevant la promoció internacional que ha fet de la literatura dels països d’Àfrica. Comissària el 2007 del programa de la cultura catalana com a convidada d’honor a la Fira del Llibre de Frankfurt, també ha impulsat projectes per al cinema i la televisió i ha elaborat una antologia de contes africans, a més de ser coautora de la novel·la Rastres de sàndal.

Aquí podeu escoltar l’entrevista:

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *