Diumenge 16 de febrer, cita amb Hora catalana a Ràdio X

El Banc Central Europeu amb seu a Frankfurt necessita proveir-se de 1000 treballadors més fins el 4 de novembre, data en què el BCE assumirà les competències de supervisió dels bancs dels paisos de la Unió Europea. Aquesta mesura es pren per evitar una nova crisis financera com la que Espanya encara està patint. Segons el president de l’entitat Mario Draghi, la unió bancària permetrà una integració financera més sòlida a la zona euro. Per saber més del per què i del com de la nova reestructuració del Banc Central Europeu entrevistarem a L’hora Catalana a un convidat d’excepció, en Magí Clavé, Sots-director General al Banc Central Europeu.

Tot seguit la Meritxell Marsà i la Georgina Zuferri, advocades que exerceixen a Frankfurt, ens explicaran el què cal tenir en compte si s’hereda una vivenda a Catalunya però es resideix a Alemanya.

Coneixerem una mica més a Salvador Dalí gràcies al Prof. Dr. Tilbert Dídac Stegman que ha estat l’encarregat d’introduir la inauguració de l’exposició “Salvador Dalí- l’univers d’un geni” que es pot visitar fins el 24 de maig a la Galerie am Park.

I si no sabeu què fer els caps de setmana, no us perdeu la proposta del cap de setmana que aquest diumenge ens presenta la Mercè Bofill.

En el programa del diumenge 16 de febrer gaudirem de la música de la Beth, la noia amb rastes que va participar a Eurovisión ara fa 10 anys. Escoltarem uns quantes de les cancons del disc “Segueix-me el fil”, que ens mostra una Beth més madura i intimista fruit de la seva experiència de ser mare.

L’Hora catalana s’emet el 16 de febrer a les 12h a Ràdio X, al 91.8 de la FM. Aquells que no us arribin les ones ens podeu escoltar a Internet a radiox.de. I si aquest dia esteu ocupats amb una excursió familiar ens podeu seguir a la web del casal (www.catalans-frankfurt.org) on hi trobareu els podcasts del programa.

 

Comments

No comments so far.

  • Leave a Reply
     
    Your gravatar
    Your Name