El català al món

Per fi s’estrena el programa Katalonski! Serà el proper dijous 22 de març, a les 22:35 h per TV3 i desitgem que no tingueu cap problema per veure’l a través d’internet! Seran 13 capítols.

D’altra banda, ja sabeu que amb els 13 capítols que han gravat, no han pogut traslladar totes les històries que els van agradar i commoure… van haver de fer una rigorosa selecció però, sí que ens donen la possibilitat de que els enviem un vídeo-selfie de màxim 1 minut o aquestes persones es presentin amb un “Jo també sóc un Katalonski…” per a després explicar breument la seva història. Aquests vídeos ens els podeu enviar a nosaltres, a l’adreça de correu miquel.blanco@gencat.cat o bé, directament enviar-los a través Facebook/Twitter del programa. Tenen la idea de difondre aquests “altres katalonskis” un cop hagi començat l’emissió del programa.

Us agraïm moltíssim el suport que ens vàreu donar amb aquest projecte i, desitgem gaudir d’aquest programa i difondre l’estima que hi ha arreu del món per la nostra llengua i la nostra cultura!

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *