El diumenge 18 tens una cita amb Hora catalana

La Generalitat de Catalunya disposa de 5 delegacions a diferents ciutats europees i americanes per tal de promocionar i projectar Catalunya a l’exterior. Berlín és una d’aquestes ciutats. I la responsable de la Delegació que s’ocupa d’Alemanya i Àustria, Mar Ortega, ens explicarà a l’Hora catalana de quina manera treballen per aconseguir els seus objectius i quin és el pla d’Actuació de què disposen per ajudar als catalans que arriben a Alemanya a la recerca de millors oportunitats laborals.

Com és el cas de l’Elena Domínguez. Consultora de professió, va arribar a Eschborn amb la seva família fa uns sis mesos per treballar en un banc. El seu és un testimoni més del centenar de professionals que es beneficien de les trobades que el Servei d’Ocupació de Catalunya facilita amb empreses alemanyes assedegades de treballadors qualificats. Coneixerem el seu testimoni en primera persona.

I a l’apunt cultural, a la part final del programa, parlem amb el director artístic de l’orquestra de Cadaqués, Llorenc Caballero, ja que van actuar el 14 de maig a l’Alter Oper de Frankfurt, darrera parada d’una gira que els ha portat per diferents ciutats alemanyes. I tancarem el programa amb la sinfonia Catalonia del compositor català Isaac Albéniz, peca que formava part del repertori dels concerts que l’orquestra de Cadaqués ha fet per Alemanya.


Us esperem el diumenge 18 de maig a les 12h a Radio X, el 91.8 de la FM, o a través de la web de la ràdio (www.radiox.de) des d’on ens podeu escoltar amb el Livestream.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *