La teva veu a l’Hora Catalana

En el programa Hora Catalana del diumenge 20 volem escoltar la teva veu!
L’arribada de refugiats a Alemanya no ha deixat indiferent a ningú ja que els mitjans de comunicació n’informen constantment des de fa setmanes. Ens agradaria conèixer les vostres experiències amb els refugiats que estant arribant a Frankfurt i rodalies. Sou voluntaris? Heu tingut contacte amb els refugiats? Heu acudit als centres d’acollida? Què en penseu de tot plegat? Escriviu-nos uns dies abans a info@catalans-frankfurt.org o truca’ns en directe a 06929971211 per explicar-nos la teva experiència.

I també deixem els micròfons oberts per saber si ja ho teniu tot apunt per votar la setmana vinent. Heu tingut algun entrebanc a l’hora de sol.licitar les paperetes?

A banda de sentir els vostres comentaris també tractarem els següents temes:
Per on s’ha de comencar per convalidar una llicenciatura espanyola i poder exercir de professor d’institut a Alemanya? Ens ho aclariran la Montserrat i la Marta dues catalanes que treballen actualment de professores a diferents instituts.

Sabies que és obligatori tenir una asseguranca mèdica a Alemanya? I que pots triar entre 132 asseguradores? Coneixerem el món de les assegurances mèdiques a Alemanya de la mà de l’assessora financera Laura Grau.

I per animar el programa escoltarem la música del grup català Naraina.

Tot plegat aquest diumenge 20 a les 12h del migdia a Ràdio X (91.8 de la FM o bé a radiox.de).

I seguidament, en Martin Petrus emeterà un programa especial de la penya del Barca a Frankfurt.

 

Comments

No comments so far.

  • Leave a Reply
     
    Your gravatar
    Your Name