L’estiu és teu per a joves i infants catalans residents a l’exterior

Com en els darrers anys, estem en disposició d’oferir-vos la possibilitat de que infants i joves catalans de 8 a 16 anys residents a l’exterior puguin participar del programa de vacances “l’Estiu és teu” que organitzen la Direcció General de Joventut i l’Agència Catalana de Joventut.

En aquest primer correu, us fem arribar la informació de la qual disposem actualment perquè aquelles famílies que es plantegin aquesta oportunitat puguin fer-ho amb la màxima previsió possible de cara a les vacances estivals dels seus fills i filles. Després de Setmana Santa, ampliarem la informació amb detall del programa i informacions logístiques concretes.

En virtut de les experiències dels dos anys anteriors, enguany, gràcies a la gentilesa i compromís de Joventut de la Generalitat de Catalunya, us oferim una doble alternativa:

– Una estada adreçada exclusivament als catalans residents a l’exterior (de caràcter multiesportiu combinat amb reforçament (lúdic!) de la llengua catalana. L’estada seria de 10 dies a la Molina (Cerdanya) i es desenvoluparia durant la segona quinzena del mes de juliol (aproximadament entre el 14 i el 23 de juliol). El preu aproximat de la proposta de la qual trobareu tots els detalls en el document annex a aquest correu és de 540€ que inclou l’estada, la manutenció i les activitats. Així mateix, també es preveu oferir un servei de transfer pel viatge entre Barcelona i la Molina però això encara està per tancar.

– Per aquelles famílies que no tinguin disponibilitat per la segona quinzena del mes de juliol o bé prefereixin que els seus participin en estades amb els catalans residents a Catalunya, l’Agència Catalana de Joventut ens ofereix la reserva de places a totes les estades que organitzaran en el marc del programa l’Estiu és teu i que podeu trobar detallades a www.estiuesteu.cat. El període de preinscripció pels catalans de Catalunya acaba el proper 29 de març però en el cas dels catalans a l’exterior aquest període s’allargarà. Tots els detalls sobre el procediment i període d’inscripció us seran detallats els propers dies. Aquesta proposta ofereix la possibilitat, doncs, de poder triar la localització de l’estada o el contingut de la mateixa.

Aquesta és una de les col·laboracions governamentals que ens fa més il·lusió perquè permeten el contacte amb Catalunya i la seva llengua als més petits i joves expatriats en una experiència que, segons ens consta dels participants d’edicions anteriors, resulta ser més que satisfactòria.

Us preguem que feu difusió d’aquesta informació entre els i les membres de les vostres Comunitats amb l’objectiu que, quantes més famílies es puguin beneficiar d’aquesta proposta, millor.

Permeteu-me aprofitar l’avinentesa per agrair a la Direcció General de Joventut i a l’Agència Catalana de Joventut la seva excel·lent predisposició i il·lusió per arribar, també, als infants i joves catalans residents a l’exterior.

Atentament,
Dep. d’afers i relacions institucionals i exteriors i transparència

 

Comments

No comments so far.

  • Leave a Reply
     
    Your gravatar
    Your Name