Publicació d’un llibre en alemany sobre la nació catalana

En Til Stegmann i en Martí Sancliment estant tirant endavant una publicació que, sota el nom “Katalonien für Deutsche – vom diskreten Charme der kleinen Staaten” pretén explicar al públic alemany la situació nacional en què es troba ara mateix Catalunya.

S’explica el catalanisme, el procés de transició nacional i la voluntat d’independència d’una manera amena però rigurosa. Ho fan a través d’articles de diversos autors, tals com Matthew Tree, Salvador Cardús, Klaus-Jürgen Nagel…
En adjunt trobareu una versió actual, per bé que no pas maquetada, del llibret en alemany. L’editorial alemanya Lit Verlag és l’encarregada d’editar aquest volum.

Prèviament, però, l’editorial demana el nombre d’exemplars a imprimir i els Autors volen conèixer el vostre interès en adquirir-ne alguns exemplars. El preu de venda al públic seria d’uns 9€ o 10€ però en cas que volguéssiu fer una comanda important, el preu de cost per llibre es reduirïa als 5€. Es tracta d’un veritable llibret de butxaca de 15cm x 9,5cm fàcil de distribuir i d’interès.

Si esteu interessats a adquirir aquest llibre us podeu posar en contacte amb l’autor: marti.scs@gmail.com.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *