Conferència “Les dones de les Brigades Internacionals” , dimecres 18 de Nov, a les 18:30

Tothom ha sentit a parlar dels brigadistes, però el paper de les dones en aquelles Brigades Internacionals és força menys conegut. Per aquest motiu, parlarem amb un expert de la Guerra Civil que ha estudiat a fons la qüestió.
Es tracta d’una col·laboració entre el Centre Català de Luxemburg,  el Cercle Català de Madrid, el Casal Català de Brussel·les, el Casal Català de Lisboa, el Casal Català de Munic, el Casal Català de Frankfurt, el Cercle Català d’Araba, el Casal Català de Stuttgart i ABI-L, que rep el suport de Memorial Democràtic i de la Delegació de la Generalitat davant la UE.

Per motius d’organització, aquesta vegada és imprescindible inscriure-us prèviament a la nostra adreça de contacte.

A més, disposarem d’interpretació al castellà i al francès.

 

Jordi Martí-Rueda és historiador, especialitzat en la Guerra Civil espanyola, i ha publicat dues monografies sobre aquest tema: Tocats pel vent. Cinc històries humanes de les Brigades Internacionals i la Guerra Civil (Pagès Editors, 2014) i Brigadistes. Vides per la llibertat (Tigre de Paper, 2020).

(Exempció de responsabilitat: durant la celebració d’aquesta activitat podríem fer captures de pantalla que, posteriorment, podríem compartir a les xarxes socials i al resum anual d’activitats. Si no voleu figurar-hi, us demanem que desactiveu l’opció de vídeo a Zoom

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *