Felip Puig:”les exportacions situen Catalunya com una de les economies més obertes i dinàmiques d’Europa”

DE: Felip Puig, Minister für Unternehmen und Arbeit: “Die ausländische Investitionen in Katalonien sind um 422% gewachsen, die Exporte sind um 7,4% gestiegen. Diese Zahlen belegen dass Katalonien eine offene und dynamische Wirtschaft hat.”

CAT: Felip Puig, Conseller d’Empresa i Ocupació: “L’increment del 422% d’inversions estrangeres i del 7,4% de les exportacions situen Catalunya com una de les economies més obertes i dinàmiques d’Europa”

“Aquests bons resultats ens projecten al món com una economia diversificada, sòlida, que és capaç d’adaptar-se a un món cada cop més global”

· El conseller d’Empresa i Ocupació ha valorat les darreres dades d’exportació, corresponents al mes de juliol, i d’inversió estrangera a Catalunya.

· Puig ha fet aquestes valoracions al Castell de Biart, a Masarac, en el marc de la 12ª edició del Dia Mundial del Turisme que organitza la Federació d’Hosteleria de les Comarques de Girona.

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha assenyalat aquest migdia que “un creixement del 422% de la inversió estrangera i d’un 7,4% de les exportacions situen Catalunya com una de les economies més obertes i dinàmiques d’Europa”. Puig ha fet aquest aquestes declaracions avui coincidint amb la publicació de les darreres xifres d’exportació i d’inversió estrangera a Catalunya. Puig ha destacat que “hem crescut més que mai, i ens convertim en un referent a Europa. Aquests bons resultats ens projecten al món com una economia diversificada, sòlida, que compta amb un full de ruta i que és capaç d’adaptar-se a un món cada cop més global”.

Catalunya multiplica per 5 la inversió estrangera al 2n trimestre, amb 1.302 milions d’euros

http://www.govern.cat/pres_gov/AppJava/govern/grans-reptes/aixecar-catalunya/287925/puig-lincrement-422-dinversions-estrangeres-7-4-exportacions-situen-catalunya-economies-obertes-dinamiques-deuropa.html

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *